Seuran esittely

Loimaan Ratsastajat ry on vuonna 1990 perustettu pieni ratsastusseura.

Seuran ensisijaisena tarkoituksena on liikuntaharrastuksen edistäminen siten, että mahdollisimman moni seuran jäsen harrastaisi kunto- tai kilpaurheilua edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti.

Seuran toimintaan mukaan ovat tervetulleita kaikenikäiset. Tällä hetkellä seuran jäsenistöstä puolet on juniori-ikäisiä ja seura haluaakin panostaa vahvasti lasten- ja nuorten harrastusmahdollisuuksiin niin hevosten parissa kuin muissakin liikuntaharrastuksissa.

Seura tarjoaa jäsenilleen kilpailu-, koulutus-, valmennus-, ja nuorisotoimintaa sekä kuntoliikuntaa. Toisinaan seura järjestää myös retkiä ja tapahtumia.

Seura toimii tiiviissä yhteistyössä Punkin tallin kanssa ja seuran jäsenet saavatkin esim. alennuksia Punkin tallin tuntihinnoista.

Seura on Suomen Ratsastajainliitto ry:n jäsenseura.