Kenttäratsastus tutuksi 25.-26.5.

25.5.2019


Kenttäratsastus tutuksi 25.-26.5.
 

Oletko haaveillut maastoesteiden hyppäämisestä, muttet ole vielä uskaltautunut kokeilemaan? Mietitkö miten lajissa voisi päästä alkuun? Tai opetatko ratsastusta, mutta kenttäratsastus on jäänyt Sinulle vieraammaksi lajiksi? Ehkä et vielä halua itse ylittää maastoesteitä, mutta haluaisit kysyä jotain lajista? Vai haluaisitko vaan viettää mukavan viikonlopun tätä vauhdikasta lajia katsellen, iloisen kenttäratsastusporukan seurassa? Tai ehkä oletkin jo itse lajin harrastaja, mutta haluaisit tuoda ystäväsi tutustumaan lajiin? Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä niin tämä tapahtuma on Sinulle! Ja ystävällesi! 
 

Loimaan Ratsastajat, Punkin talli ja Lounais-Suomen aluejaos yhteistyössä järjestävät Kenttäratsastus tutuksi -tapahtuman Punkin tallilla 25.-26.5. 

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille kenttäratsastuksesta kiinnostuneille ja sopii loistavasti myös ensimmäiseksi maastoesteratsastuksen kokeilukerraksi. Tapahtumaan olet tervetullut myös vain katsomaan ja kyselemään lajista mieltäsi askarruttavia kysymyksiä. 

Tapahtumassa mukana ovat lajin huippuosaajat Tuija Rosenqvist, Aki Karhapää ja Mira Mahosenaho!

Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös ratsastuksenohjaajille ja -opettajille koulutusta maastoesteratsastuksen opettamisesta. 

 

OHJELMA:

LA 25.5. 

Klo 10 alkaen luennot:

Mitä on kenttäratsastus? Miten ja missä päästä lajissa alkuun? Aki Karhapää

sekä

Kenttäratsastus osana ratsastuskoulun opetussuunnitelmaa, maastoesteratsastuksen opettaminen. Tuija Rosenqvist

Luennot ovat ilmaisia! Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan. 

 

LOUNASTAUKO, Loiran maittava puffa palvelee.

 

Iltapäivällä Aki Karhapään maastoestevalmennukset matalilla esteillä. Valmennukset peltopohjalla, nurmihokit tarvitaan. 

Tässä tapahtumassa myös valmennusten hinta on poljettu naurettavan alas, VAIN 20€/hlö!!! Nyt ihan ehdottomasti kannattaa osallistua!

Akin valmennusten aikana Tuija Rosenqvist seuraa ja käy läpi valmennustilanteita ohjaajien ja opettajien kanssa. Mahtava käytännönläheinen tapa kehittää omaa osaamistaan ohjaustyössä!

Yleisön kanssa valmennuksia seuraavat ja ihan kaikkiin kenttäratsastusaiheisiin kysymyksiin vastailevat Mira Mahosenaho ja Riika Räisänen. 

 

SU 26.5.

Maastoesteratsastuksen kilpailuharjoitus taitoarvostelulla. Tuomarina Riika Räisänen. Kts. erillinen kutsu .

 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset loimaanratsastajat@gmail.com tai 0468102432 / Riika. 
 

Ilmoittauduthan sekä luennoille, että valmennuksiin 19.5. mennessä. Valmennuksiin ilmoittautuminen on sitova, eli peruutuksen sattuessa tulee valmennus maksaa ellei tilallesi löydy jonosta seuraavaa. 
 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!