Tietosuoja-asetus, Loimaan ratsastajien tiedotteet!

21.5.2018

EU:n tietosuoja-asetus muuttuu 25.5.2018.

Kiitos, että olet vastaanottanut Loimaan ratsastajien tiedotteita sähköpostiisi!
Toivottavasti olet kokenut Loimaan ratsastajien tiedotteet hyödyllisiksi. Jatkossakin haluamme infota sinua tapahtumistamme suostumuksellasi. Koko Euroopassa astuu voimaan EU:n uusi tietosuoja-asetus (GDPR) 25.5.2018, jota kaikkien jäsenmaiden on pakko noudattaa. Tarvitsemme sinun suostumuksesi olla edelleen rekistereissämme. Tämä koskee myös vanhoja jäseniämme, suostumus tarvitaan siis kaikilta!

Rekistereistämme saa luonnollisesti poistua milloin vain siitä meille ilmoittamalla.
Jos haluat saada jatkossakin sähköpostia Loimaan ratsastajien retkistä, kilpailuista ja kursseista niin palauta liitteenä oleva tiedosto omilla tiedoillasi täydennettynä 25.5.2018 mennessä.

Palautus sähköpostiin: anna.loimaanratsastajat@gmail.com

Jäsentietojen käsittely Loimaan ratsastajat ry:ssä ja Suomen Ratsastajainliitossa

Loimaan ratsastajat ry on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) jäsen. SRL on ratsastusurheilun katto-organisaatio Suomessa.

Loimaan ratsastajat ry kerää jäsenistään henkilötietoja ja käsittelee niitä yhdessä SRL:n kanssa.

Loimaan ratsastajat ry:ssä käsittelystä vastaa: Anna Lehto, puh.  045-6306824, anna.loimaanratsastajat@gmail.com

SRL:ssa käsittelystä vastaa: Sari Siltala, sari.siltala@ratsastus.fi, Valimotie 10, 00380 Helsinki.

Loimaan ratsastajat ry kerää jäseneksi liityttäessä jäsenen nimen ja osoitteen. SRL luo uudelle jäsenelle jäsennumeron.

Loimaan ratsastajat ry on lakisääteisesti velvoitettu pitämään jäsenrekisteriä, josta tulee ilmetä jäsenen nimi ja kotipaikka. Seuran jäsenmaksuun sisältyy SRL:n osuus. SRL:n osuuteen sisältyy Hippos-lehden vuosikerran tilaus ja urheiluvakuutus. Jäsenyyteen sisältyvä Hippos-lehden tilaus on sopimus, jonka täyttämiseksi SRL käsittelee nimeä ja osoitetta. Urheiluvakuutuksen osalta vakuutusyhtiö tarkastaa jäsenyyden voimassaolon SRL:sta korvausvaatimuksen yhteydessä Seurajäsenyys on edellytys osallistumiselle SRL:n alaisiin kilpailuihin. SRL käyttää seurojen jäsenistä muodostuvaa rekisteriään osallistumisoikeuden varmistamiseen; tässä on kyseessä SRL:n kilpailutoiminnan järjestämiseen liittyvä oikeutettu etu.

SRL luovuttaa Hippos-lehden postituksesta vastaavalle yritykselle nimi- ja osoitetiedot. SRL:lla on sopimus lehden kustantajan kanssa, joka vastaa lehden postituksesta. Kustantaja käsittelee henkilötietoja SRL:n lukuun eikä ole oikeutettu käyttämään tietoja omiin tarkoituksiinsa. Vakuutusyhtiö käsittelee henkilötietoja korvausvaatimusten yhteydessä eikä ole oikeutettu käyttämään tietoja omiin tarkoituksiinsa.

Loimaan ratsastajat ry kerää jäsenen suostumuksella sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Näitä tietoja käytetään jäsenen ja seuran väliseen yhteydenpitoon. Näitä tietoja ei luovuteta kenellekään eikä näitä käytetä mihinkään muuhun. Mikäli jäsen antaa suostumuksensa tietojen keräämiseen, tulee suostumuksen osoitus olla konkreettinen, esim. allekirjoitettu lomake. Jäsenellä on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa.

Henkilöllä on seuraavat oikeudet henkilötietojen käsittelyn osalta:

1) Henkilöllä on oikeus pyytää nähtäväkseen itseään koskevat tiedot. Nämä on toimitettava 30 päivän sisällä pyynnöstä.

2) Henkilöllä on oikeus pyytää virheellisten tietojen päivittämistä.

3) Henkilöllä on oikeus peruuttaa suostumus sähköpostiosoitteen ja/tai puhelinnumeron käsittelyn osalta; tällöin tieto tulee poistaa.

4) Henkilöllä on oikeus vaatia tietojensa poistamista, jos henkilö ei ole seuran jäsen.

5) Henkilöllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän kokee, että hänen oikeuksiaan on loukattu

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vastaathan perjantaihin 25.5 mennessä! Tähän sähköpostiin vastaaminen riittää kuittaukseksi. Sen päivämäärän jälkeen tarvitsemme vanhoiltakin jäseniltä allekirjoitetun suostumuksen.

Tällä lomakkeella annan suostumuksen Loimaan ratsastajat Ry:lle käyttää sähköpostiosoitettani ja/tai puhelinnumeroani yhteydenpitoon. Minulla on oikeus peruuttaa tämä suostumus milloin tahansa.

Nimi:

Sähköposti: