Jälleen on mahdollista suorittaa ratsastus- ja hevostaitomerkkejä!

18.10.2012

Loimaan Ratsastajat ja Punkin talli yhteistyössä järjestävät merkkisuoritustilaisuuden Pyhäinpäivänä 3.11. klo 11 alkaen.

Aamupäivällä aloitetaan ratsastusmerkkien suorituksilla ja iltapäivällä ovat vuorossa hevostaitomerkit. Ratsastusmerkkisuoritukset arvostelee Kaisa Kiikka ja hevostaitomerkit Anna Lehto.

Merkkisuoritustilaisuuteen osallistuminen maksaa 5€/suoritettava merkki, lisäksi ratsastusmerkkejä suorittavilta hevosvuokra 8€.

Tilaisuudessa on mahdollista suorittaa seuraavia merkkejä:

Ratsastusmerkit

1. Perusmerkki

2. C-merkki

3. Aikuisratsastusmerkki

Hevostaitomerkit

4. Minimerkki (alle 10-vuotiaille)

5. Perushoitomerkki

6. Hoito I (suorittajan oltava väh. 10v.)

7. Hoito II (suorittajan oltava väh. 12v.)

Ratsastusmerkkejä suorittaakseen tulee olla SRL:n jäsenseuran jäsen tai Green Card jäsen. Jäsenkortti tulee esittää ennen suoritusta. Hevostaitomerkkisuorituksiin ei vaadita jäsenyyksiä.

Ilmoittautumiset Loimaan ratsastajien nettisivuilla http://loira.seura.info olevalla ilmoittautumislomakkeella 31.10. mennessä. Mikäli suoritat ratsastusmerkkejä niin muista sopia hevosestasi Riikan kanssa ennen ilmoittautumista. Aikataulut tulevat nähtäville tallin ilmoitustaululle sekä seuran ja tallin nettisivuille pe 2.11.

Lisätietoa merkkisuorituksista ja eri merkkien vaatimuksista löydät www.ratsastus.fi -sivustolta.